Evenimente

Până pe ce dată poștașii vor aduce pensia acasă

Potrivit unui comunicat al ÎS „Poșta Moldovei”, poştaşii vor continua să distribuie pensiile și plățile sociale la domiciliul beneficiarilor.

Astfel, administraţia ÎS „Poșta Moldovei” face apel către toți pensionarii să rămână la domiciliu pentru a primi pensia sau plățile sociale, să evite cât de mult posibil ieșirile nemotivate și deplasările către oficiile poștale pe perioada stării de urgență.

Agenții poștali care distribuie pensiile au fost informaţi și instruiți despre regulile de protecție și dotaţi cu toate cele necesare pentru a minimaliza riscul infectării cu Covid-19.

Totodată, pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a spori securitatea poștașilor în unele cazuri aceștia vor fi însoțiți de colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa citată aminteşte că luna precedentă au fost distribuite pensii la domiciliu pentru 587510 de beneficiari, iar luna aceasta acțiunea de distribuire va fi realizată până la data de 18 mai.

Toate oficiile poștale din țară vor activa în continuare în regim obișnuit, de la 8:00 până la 17:00.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker