Evenimente

Medalia lui Putin a ajuns la Cuşmirca

Veteranul celui de-al Doilea Război Mondial, Anton Solovei din satul Cuşmirca, raionul Şoldăneşti recent  iarăşi a avut oaspeţi.

Vicepreședintele raionului Șoldănești, Vasile Macovei (în dreapta) şi Anatolie Tatarenco, președintele organizației teritoriale Șoldănești a Uniunii Ofițerilor din Moldova au venit la veteran să-i înmâneze medalia jubiliară ”75 de ani de la Marea Victorie în Războiul pentru Apărarea Patriei 1941-1945” conferită prin Decretul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

Potrivit www.soldanesti.md, cu o medalie similară a fost decorat un alt participant la cel de-al Doilea Război Mondial, care mai este în viaţă, din raionul Şoldăneşti, Fiodor Baidan din satul Recești, comuna Dobrușa, care încă nu a primit-o pentru că nu se află în satul de baştină. 

Amintim că la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul unei vizite în raionul Şoldăneşti, veteranul Anton Solovei a fost vizitat de preşedintele ţării, Igor Dodon, care i-a înmânat cea mai înaltă decoraţie de stat – “Ordenul Republicii”.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker