Evenimente

Medalia lui Putin a ajuns la Cuşmirca

Veteranul celui de-al Doilea Război Mondial, Anton Solovei din satul Cuşmirca, raionul Şoldăneşti recent  iarăşi a avut oaspeţi.

Vicepreședintele raionului Șoldănești, Vasile Macovei (în dreapta) şi Anatolie Tatarenco, președintele organizației teritoriale Șoldănești a Uniunii Ofițerilor din Moldova au venit la veteran să-i înmâneze medalia jubiliară ”75 de ani de la Marea Victorie în Războiul pentru Apărarea Patriei 1941-1945” conferită prin Decretul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

Potrivit www.soldanesti.md, cu o medalie similară a fost decorat un alt participant la cel de-al Doilea Război Mondial, care mai este în viaţă, din raionul Şoldăneşti, Fiodor Baidan din satul Recești, comuna Dobrușa, care încă nu a primit-o pentru că nu se află în satul de baştină. 

Amintim că la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul unei vizite în raionul Şoldăneşti, veteranul Anton Solovei a fost vizitat de preşedintele ţării, Igor Dodon, care i-a înmânat cea mai înaltă decoraţie de stat – „Ordenul Republicii”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker