Politic

Vladimir Țurcan, contestă demiterea sa și alegerea Domnicăi Manole în funcția de președinte al CC

Curtea Constituțională urmează să examineze o cerere din partea lui Vladimir Țurcan, cu privire la demiterea sa și alegerea judecătoarei Domnica Manole în funcția de președinte al Curții Constituționale.

Contactată telefonic, Manole a confirmat pentru UNIMEDIA că există la CC o asemenea cerere, însă nu a fost stabilită data când va fi examinată.

„A fost înregistrată la data de 4 mai 2020. Care va fi rezultatul examinării, nu pot să mă expun, deoarece urmează să discutăm în ședința CC, care la moment nu este stabilită. Urmează să emitem o hotărâre. Probabil săptămâna viitoare urmează să o examinăm, ulterior vom veni cu un răspuns”, a precizat Manole pentru UNIMEDIA.

Potrivit Constituției, deciziile CC nu pot fi atacate în altă instanță.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker