Evenimente

În Rezina va activa un Consiliu raional al Tinerilor

Consiliul Raional Rezina, în ședința din 07 iulie c. a aprobat Regulamentul Consiliului raional al Tinerilor. Consilierii raionali conștientizează necesitatea existenței unui asemenea consiliu, care ar avea menirea de a contribui la implicarea tinerilor în viaţa comunitară.

În decize se mai menţionează că astfel tinerii din raion vor avea posibilitate să aplice cu proiecte la Programul de granturi mici pentru Consiliile de tineret și voluntari.

Referindu-se la scopurile și obiectivele Consiliului, președinta raionului, Eleonora Graur a menţionat că tinerii îşi vor putea expune opiniile și vor dialoga între ei, dar și cu subiecții administrațiilor publice locale, referitor la problemele ce îi interesează.

O altă latură ar fi responsabilizarea tinerilor în ceea ce privește identificarea și soluționarea propriilor probleme, prin prezentarea la consiliul local al adulților și la alte autorități locale, factori de decizie, a recomandărilor cu privire la activitățile de tineret și problemele ce-i afectează.

În imagine: Tinerii din Rezina şi până în prezent au fost implicaţi în diverse activităţi comunitare. Întruniţi într-un consiliu, ei vor avea mai multe şanse să se manifeste. Foto de arhivă.

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de pe facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker