EvenimenteScrie știrea ta

Adevăraţii eroi ai zilelor noastre

Recent, redacția CUVÂNTUL a avut o discuție cu un pacient care a reușit să învingă virusul Covid-19.  Acesta ne-a povestit despre condițiile spitalului în care a fost internat și atitudinea medicilor din această instituție. 

Mesajul integral poate fi citit mai jos:

„Recent, am avut parte și eu, ca și mulți alții de un moment dezolant. Fiind testat, medicii au stabilit că sunt contaminat cu virusul COVID-19. Răspunsul „Pozitiv”  îmi răsună până azi în urechi. Au urmat 15 zile de tratament extrem de greu și toxic, tratament care te stoarce atât fizic, cât și moral. Acum, după ce testul a demonstrat un rezultat negativ îi mulțumesc Domnului ca am ajuns acasă și sunt bine.
            Dar vreau să vorbesc puțin despre condițiile de la Centrul de Triaj Moldexpo și Spitalul Clinic Municipal Nr.1 unde am fost internat.

Sunt profund recunoscător medicului Oleg Crudu pentru gestionarea și sistematizarea perfectă a Centrului de Triaj Moldexpo. Totul este făcut exact așa cum trebuie: curat, ordonat, organizat. Medicii sunt atenți cu pacienții, regulat vin si măsoara saturația de oxigen, temperatura și pulsul. Alimentaţie bună, servită regulat de 3 ori pe zi. Necătând la situația dificilă, personalul medical este optimist și chiar glumeț. Pentru ce le mulțumesc. Asta te ajută mult să-ți păstrezi starea de spirit.
            În al doilea rând, vreau să mulțumesc din suflet personalului medical de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 pentru profesionalism, eroism, răbdare şi înţelegere. Medicii sunt echipați la maxim, foarte atenți, dar şi extrem de grijulii faţă de pacienţi, devotați lucrului pe care îl fac. Condițiile în spital sunt bune, totul este nou, curat și îngrijit. Pacienţii sunt alimentaţi de 4 ori pe zi, zilnic se masoară saturația de oxigen, pulsul, de 3 ori pe zi – temperatura. Șeful secției în care am fost internat, Mihail Sîrbu, tratează fiecare pacient cu o deosebită grijă și afecțiune.  La orice solicitare, medicii, asitentele reacționeză prompt, pentru ce le mulțumesc în mod deosebit!.

            Am ieşit din spital ferm convins că angajaţii din aceste două instituţii medicale sunt, adevărați eroi ai zilelor noastre și mă închin până la pământ în fața lor. Totodată vreau să-i rog: aveți grijă şi de voi, ca să puteţi continua să faceți cu success, ceea ce vă reuşeşte cel mai bine – să salvaţi vieţi omeneşti!”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker