EvenimenteOrhei

Copii din familiile defavorizate din raionul Orhei vor primi rechizite şcolare din partea unei fundații din Germania

Copii din familii defavorizate din 35 de raioane, inclusive din raionul Orhei vor beneficia de rechizite şcolare, oferite de și Societatea Filantropică United Medical Forces ”PRO HUMANITATE” din Germania.

Potrivit unei Hotărâri de Guvern aprobate astăzi, Consiliul Raional Orhei va primi pentru repartizare un lot de materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe, în valoare de peste 13 mii lei și cu o greutate de 699 de kg.

În total valoarea donației pentru Republica Moldova depășește 362 de mii de lei.  Donația a fost primită în baza Memorandumului de parteneriat dintre Guvernul Republicii Moldova și Societatea Filantropică United Medical Forces ”PRO HUMANITATE” din Germania, semnat 2010, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recepționat un lot umanitar de produse de birotică (materiale școlare, caiete, caiete de desen, carnețele de notițe). Donația este destinată elevilor din familiile defavorizate”.

Sursa: radioorhei.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker