Evenimente

Tânăr prins de mascați cu patru proiectile pentru RPG-7, ascunse în casa părinților, la Șoldănești

Un tânăr este cercetat penal, după ce ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a INI al IGP au stabilit că acesta a ascuns în casa părinților patru proiectile pentru lansator de rachete de tip RPG-7, dar și 3 kg de marijuana, în casa părinților din Șoldănești.

Potrivit unui comunicat de presă al IGP, este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, care locuiește în Chișinău, dar și care  nu este la prima abatere de la lege. Anterior a fost judecat  pentru furt și jaf, fiind eliberat din detenție anul curent.

„Acțiunile de reținere au avut loc în data de 29 aprilie curent și au fost realizate cu sprijinul ofițerilor BPDS „Fulger” și experții secției tehnico-explozive a Centrului tehnico-criminalistic al Inspectoratului General al Poliției. Bănuitul este  cercetat în libertate, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare  de la unu la șase ani”, se arată în comunicat al IGP.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea provenienței drogurilor și a proiectilelor, dar și scopul pentru care tânărul le păstra.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker