Evenimente

Acum la Lalova şi Ţâpova se va ajunge mai uşor

În temeiul prevederilor Codului transporturilor rutiere și îndeplinirii deciziei Comisiei Transporturi Auto Călători și Bagaje, Consiliul Raional Rezina a decis să completeze actuala rută Rezina – Lalova cu încă o cursă suplimentară.

Cursa vizează orele cele mai solicitate de către pasageri: de la Rezina spre Lalova autobuzul va pleca la ora 10.15, iar din Lalova spre Rezina – la ora 12.00, cu intrarea obligatorie prin satul Țâpova. Orarul de circulație mai prevede staționarea în punctele Horodiște, Mincenii-de-Jos, R20 Lalova, Trifești, Gordinești, Cinișeuți, Țahnăuți și Țareuca. 

Ruta va fi deservită zilnic de către SA „RZ-Transcom”  cu unități de transport cu capacitatea de îmbarcare nu mai mică de 20 de locuri, se mai specifică în decizia respectivă.

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de pe facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker