Util

Un împrumut urgent – ce reprezintă această soluție în plină criză

Nimeni nu mai poate spune că lumea din jur nu se schimbă. Anul 2020 ne șochează tot mai mult cu un val de evenimente și o criză ce atinge pe fiecare. Oricât de mult am spera la un viitor mai bun, realitatea prezentului apasă tot mai puternic pe buzunar. Cum gestionăm finanțele și cum trecem peste această perioadă dificilă cu pierderi minime?

Posibilitatea de a lua credite de consum fără acte în plus este una dintre soluțiile imediate. Pentru cheltuieli curente nu prea are sens un credit bancar, mai ales când multe dintre filiale sunt închise sau lucrează în regim special, când documentele necesare pentru un dosar sunt aproape imposibil de strâns, iar orice ieșire în plus din casă poate fi un pericol real.

Chiar și persoanele cu rezerve financiare au o amortizare pentru o perioadă limitată de timp. Cheltuielile însă nu îngheață, iar suma pusă deoparte pentru o vacanță, reparație sau studiile copiilor se topește văzând cu ochii. Prioritățile se schimbă de la zi la zi, iar cercul de lucruri pe care suntem dispuși să cheltuim ceva devine tot mai mic, dar… în lipsa veniturilor, orice resursă de bani se termină. Cu siguranță în aceeași situație sunt atât rudele, cât și prietenii. Să împrumuți de la ei și să-i pui în riscul de a-ți oferi bani, la fel adunați, nu este tocmai ceea ce îți dorești. Așadar, un împrumut rapideste tocmai ceea de ce ai nevoie. Acesta are o serie de avantaje. Vezi care sunt ele cu împreună cu Zoom Credit.

Beneficiile unui credit urgent

Completarea cererii online

Iei legătura cu compania online și obții un împrumut rapid nebancar pentru nevoile personale. Nu mai pierzi timpul în cozile de la bancă pentru a primi banii. Folosești doar buletinul și în câteva click-uri obții banii necesari pentru a te menține la linia de plutire.

Decizie imediată – în 30 minute

Unul din avantajele de bază a unui împrumut urgent este răspunsul operativ. După trimiterea cererii tale pentru obținerea creditului rapid decizia va fi luată doar 30 de minute. Vei primi un SMS sau vei fi contactat de reprezentanții companiei pentru obținerea creditului de consum.

Fără comisioane ascunse

Transparența contează. Nu-ți face griji în privința comisioanelor ascunse sau cheltuielilor suplimentare la rambursarea lunară a sumei împrumutate. La Zoom Credit înțelegi din start ce presupune împrumutul tău și îți poți planifica bugetul maximal de eficient.

Dobândă avantajoasă

Dobânda avantajoasă te va ajuta să economisești banii din bugetul familiei pentru cheltuieli necesare și nevoi personale în decursul fiecărei luni. Până la urmă, scopul este să treci peste o perioadă dificilă cu pierderi minime, nu?

Primește banii în aceeași zi

Nu va mai fi nevoie să aștepți suma solicitată zile sau chiar săptămâni. Cu Zoom Consum primești banii pe cât de rapid este posibil.

Te-ai convins că un împrumut rapid merită luat în considerare, când ai urgent nevoie de bani? Dacă vrei mai multe detalii, poți apela 079 330 300 ori poți accesa site-ul companiei Zoom Credit.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker