Social

Noi optimizări în sistemul de învăţământ din raionul Rezina

Comuna Mincenii-de-Jos, începând cu 1 septembrie c., va rămâne fără gimnaziu, iar comuna Ghiduleni – fără școală primară. Așa va fi, dacă se va îndeplini întocmai decizia Consiliului Raional Rezina, aprobată în ședința din 07.07.2017.

Adoptarea deciziei date a fost rezultatul examinării deciziei  Consiliului Comunal Mincenii-de-Jos nr. 212 din 23.06.2017 „Cu privire la schimbarea statutului juridic al IP Gimnaziul „Alexandru Cotruță” din Mincenii-de-Jos și Grădiniței de copii Mincenii-de-Jos” și a deciziei Consiliului Comunal Ghiduleni nr. 5.7 din 23.06.2017 „Cu privire la reorganizarea IP Școala primară Ghiduleni și a grădiniței din localitate în Complex educațional „Școală primară-Grădiniță” prin comasare”.

Școala primară–Grădiniță Mincenii-de-Jos și Școala primară–Grădiniță Ghiduleni vor fi gestionate de către Direcția Învățământ, Tineret și Sport a Consiliului Raional Rezina.

În imagine: Gimnaziştii de la Ghiduleni vor merge la şcoli de circumscripţie, iar profesorii, cei mai mulţi – la pensie.

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de pe facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close