Evenimente

În Republica Moldova sunt reanimate mai multe scheme puse la cale pe timpul lui Vladimir Plahotniuc

În Republica Moldova sunt reanimate mai multe scheme puse la cale pe timpul lui Vladimir Plahotniuc. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Invitații emisiunii au fost întrebați dacă există vreo înțelegere secretă între Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc în condițiile în care, recent, a fost scos sechestrul de pe o parte din averea fostului lider al PD.

„Nu știu dacă putem vorbi că sunt în contact sau dacă este vreo înțelegere secretă. Faptul că se reanimează anumite scheme de pe timpul lui Plahotniuc este evident. Apar anumite personaje, apar aceleași firme, se scot sechestre de pe anumite bunuri. Toate acestea vorbesc despre faptul că Plahotniuc este prezent mai mult din culise în politicul din Republica Moldova”, a declarat comentatorul politic Victor Ciobanu.

„Nu știu dacă există vreo comunicare, nu cred. Ce va fi pe viitor nu cunoaștem, totul e posibil, în viață oamenii se pot reîntâlni. Ce pot să spun e că acum există o înțelegere perfectă între unii exponenți ai fostei guvernări care au gestionat multe lucruri și azi se află la guvernare în interiorul PD. Înțelegere dintre socialiști și noii democrați care au revenit la guvernare și probabil ar avea interese în anumite afaceri”, a spus deputatul Pro Moldova Sergiu Sârbu.

„Presupun că Dodon, încercând să se securizeze în perspectiva alegerilor, este gata să facă unele cedări în ideea de a-l îmblânzi pe Plahotniuc”, a menționat deputatul PAS Oazu Nantoi.

„Dodon e în mare disperare. Vedem și cu împrumutul rusesc, și cu schema din Bahamas. E în stare de orice. Propun deputaților să facem o cerere de suspendare împotriva președintelui pentru ingerință în treburile Curții Constituționale”, a spus și deputatul Platformei DA Iurie Reniță.

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker