Evenimente

Un orheian – fondatorul celui mai popular canal românesc de pe YouTube pentru copii

Cel mai popular canal românesc pentru copii de pe YouTube este fondat de un orheian. Alexandru Badan, originar din Orhei și stabilit  în România, acum câțiva ani, împreună cu soția, a început să producă melodii animate pentru copii, care erau postate pe YouTube.

Într-un interviu pentru Profit, acesta a spus că ideea le-a venit atunci când erau în așteptarea celui de-al treilea copil și inițial nu era vorba de o afacere. Anul trecut canalul a ajuns la 1,5 miliarde de vizualizări și 5 milioane de abonați.

Potrivit tribuna. ro „Oac Oac Diri Diri Dam” este melodia care a adunat 55 de milioane de vizualizări. Nici măcar piesa „Sub Pielea Mea” a trupei Carla’s Dreams, care este cel mai mare hit din ultima perioadă, nu a reuşit să bată recordul broscuţei de la „TraLaLa”, aflându-se pe locul doi, cu 54 milioane de vizualizări.

Din noiembrie 2016, “TraLaLa” distribuie pe You Tube în România şi Moldova o serie de desene animate foarte îndrăgite de copii: “Albinuţa Maya”, „Vik Vikingul” şi „Zigby”. Pe lângă crearea de conţinut original şi de bună calitate, echipa de la “TraLaLa” lucrează la proiecte care să-i ajute pe părinţi în procesul de educare a celor mici.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de pe facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker