EvenimenteȘtiri

Stai acasă și învață online cu Oratorica – cea mai populară școală de limbi străine din Moldova!

De mai bine de 9 ani, Centrul de limbi europene Oratorica oferă instruire accesibilă, eficientă și de calitate pentru toți cei care doresc să învețe o limbă străină nouă sau să avanseze în studierea unei limbi deja cunoscute. Centrul se mândrește cu diversitatea cursurilor sale, printre care se numără cele de Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă. Datorită succesului și încrederii acumulate din partea studenților, centrul s-a extins având la moment filiale în toate cele 5 sectoare din Chișinău, una în orașul Bălți și 4 filiale în Odessa.

Un aspect cheie în succesul școlii îl constituie cei peste 60 de profesori calificați, cu o experiență vastă în instruirea tuturor categoriilor de vârstă: copii, adolescenți și maturi. 

Cei peste 12 000 de studenți mulțumiți de rezultatele obținute în cadrul cursurilor Oratorica, au servit ca și imbold pentru a extinde activitatea centrului și peste hotarele țării. În acest fel încât, în 2017 Oratorica și-a deschis ușile pentru toți doritorii de a învăța o limbă străină din orașul Odessa, Ucraina, cu 4 filiale în cele mai populate regiuni ale orașului, reușind să devină numărul 1 printre centrele de instruire, conform guidelang.com.ua

Din dorința de a fi aproape tuturor celor care își doresc să învețe eficient oricare dintre cele 7 limbi străine, Oratorica a lansat în 2018 platforma Oratorica.online, concepută pentru oamenii de afaceri, clienții stabiliți peste hotarele țării sau pentru cei care nu au posibilitatea, din varii motive, să se deplaseze la una dintre filiale.

Acest proiect rămâne a fi unul de succes mai ales în condițiile situației actuale de criză pandemică. Astfel, toți doritorii acum au posibilitatea de a se înscrie la oricare din cele 7 cursuri online disponibile la Oratorica: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă.

Cursurile online la Oratorica sunt exact pentru tine deoarece îți oferă:

  • Program flexibil – poți alege ora la care îți este cel mai comod să studiezi

  • Economie de timp și energie – nu irosești în zadar timp prețios pentru a te deplasa fizic la ore

  • Accesibilitate – te poți conecta din orice colț al lumii, de pe orice dispozitiv.

  • Abordare individuală – lecțiile au loc ținând cont de nivelul de cunoaștere a limbilor străine, scopurile și interesele tale.

  • Profesori competenți – studiezi alături de profesori cu experiență de predare atât în offline cât și online. Vezi aici recenziile studenților.

Pentru înscriere, accesează: Oratorica.md

Sau poți afla mai multe detalii la numărul de telefon: +373 79 56 00 44

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker