Evenimente

Turneul la fotbal pentru cupa săptămânalului CUVÂNTUL va avea loc sâmbătă, 22 iulie

Primele meciuri amicale la fotbal pentru cupa săptămânalului regional CUVÂNTUL între echipele primarilor şi funcţionarilor publici din structurile administraţiilor raionale Orhei, Teleneşti, Rezina şi Şoldăneşti au avut loc în cadrul activităților dedicate aniversării de 20 de ani de la apariţia primului număr al ziarului.

 

Graţie inițiativei Asociației Raionale a Primarilor din Telenești, susţinută şi de Asociaţia Raională de Fotbal Telenești, am decis să continuăm aceste competiţii. Turneul Fotbal-2017 este dedicat aniversării de 20 de ani ai Asociaţiei Presei Independente (API), unul din fondatorii căreia este Tudor Iaşcenco, fondator şi director al ziarului CUVÂNTUL. Competiţiile se vor desfăşura sâmbătă, 22 iulie, pe stadioanele din Teleneşti şi Ineşti, cu începere de la ora 10.

Sunt invitate echipele aleșilor locali din raioa-nele Telenești, Orhei, Rezina și Șoldănești.

În primul tur al comperiţiilor, adeversarii vor fi stabiliţi prin tragerea la sorţi şi vor juca câte un meci. În turul doi, care se va desfăşura peste o oră după încheierea primelor competiţii, se vor întâlni echipele învingătoare în preliminare. Meciul final se va juca pe stadionul din Teleneşti. Echipa învingătoare se va învrednici de Cupa şi Diploma de excelenţă a săptămânalului CUVÂNTUL şi Asociaţiei Presei Independente.  Cu diplome vor fi menţionaţi cel mai bun forvard, fundaş şi portar, cel mai tânăr şi cel mai în vârstă jucător.

 Conform regulamentului, la turneu participă numai primari, consilieri raionali, aleșii cu statut de președinte și vicepreședinte de raion.

Invităm amatorii și fanii fotbalului din raioanele respective să-și susțină echipele.           

Redacţia “C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker