EvenimenteȘoldănești

8 intervenţii într-o săptămână

În seara zilei de 21 aprilie, pompierii din Șoldănești au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Olișcani. Flăcările cuprinsese un șopron și o construcție auxiliară, transmite IMPULSTV.

Pentru a stinge definitiv focul, salvatorii au fost nevoiți să facă plinul de mai multe ori.

Cele mai multe chemări ale salvatorilor au parvenit din satele Olișcani, Curatura, Alcedar și centrul raional. Potrivit lui Lilian Cazac, șeful SSE Șoldănești, doar în perioada 13-21 aprilie 2020, angajații Secției Situații Excepționale Șoldănești au fost implicați la lichidarea a opt focare. De cele mai dese ori, salvatorii au participat la stingerea focului care cuprinsese vegetații uscate.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker