Politic

Șor, acuzat pe 104 pagini. Procurorii și avocații intenționează să conteste cu apel decizia motivată

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, au înmânat luni, 17 iulie, decizia motivată în dosarul Șor, prin care fostul președinte al „Băncii de Economii” a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare.

Potrivit www.crimemoldova.com, decizia a fost înmânată avocaților, întrucât primarul de Orhei nu a fost prezent la ședință sub pretextul participării la ședința operativă a Primăriei.

Atât procurorul de caz, cât și avocații lui Ilan Șor au declarat că intenționează să conteste cu apel decizia, după ce vor analiza cele 104 pagini pe care se conține aceasta.

Amintim că Ilan Șor a fost condamnat pe 21 iunie curent, la 7 ani și 6 luni de închisoare prin cumul, chiar dacă procurorii au solicitat 19 ani de detenție pentru acesta. Șor a fost atunci eliberat din arest și plasat sub control judiciar până la pronunțarea deciziei definitive.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker