Evenimente

Încă un milion pentru tabăra „Miorița„ din Ivancea

Consiliul Raional Orhei (CR) decis să aloce peste 1 milion de lei pentru Tabăra “Miorița” amplasată în pădurea din apropierea satului Ivancea. Din cei 1,08 mln de lei alocaţi, 648 mii sunt preconizați pentru conectarea taberei la rețeaua de canalizare din comuna Ivancea, iar restul sumei va fi cheltuită pentru proiectarea lucrărilor de reparație a întregii tabere.

Amintim că în 2014, Consiliul Raional Orhei a decis să renoveze reţelele de apeduct şi canalizare și să construiască o staţie de epurare comună pentru Tabăra de odihnă “Mioriţa” şi pentru Şcoala sanatorială din Ivancea (care acum nu mai funcţionează). De atunci, despre acest proiect investiţional, care costă aproape 2 milioane de lei, nu o dată s-a vorbit cu nelinişte la şedinţele CR Orhei şi nu o dată a scris presa. În cele din urmă s-a ajuns la concluzia că staţia de epurare nu este funcţională.

Cu toate acestea, şi în vara curentă, tabăra i-a primit la odihnă pe copii. Sezonul estival a început abia la 15 iulie.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker