E timpul sa fii activEvenimenteOrhei

Dar din dar se face rai

În ajunul sfintei sărbători a Învierii Domnului am reuşit să aducem o rază de bucurie în 135 de familii cu ajutorul oamenilor cu suflet mare din localitatea noastră.

 

Mulţumim „M.K.M. Group” SRL,  domnilor Alexandru Roşca, Alexei Schiopu, Alexandru Brihunet, Alexandru Petrachi, Veaceslav Ursu, Ion  Busuioc, Valeriu Busuioc, Gheorghe Stratan, Ion Postica, George Marga,  care au făcut donaţii şi/sau au distribuit pachetele cu merinde pentru masa de sărbătoare.

Doamne ajută în fapte bune! În unitate şi solidaritate se fac lucruri minunate.

Cu adânci consideraţiuni, Valentina Buzu, primara de Peresecina

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker