Social

Compania „Visapina” din Orhei le-a mulţumit medicilor cu miere

Compania „Visapina Impex” SRL din municipiul Orhei a donat, pe 9 aprilie, 220 de borcane de 1 kg de miere naturală, către 2 instituții medicale din R. Moldova: 120 de borcane către Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” şi 100 de borcane către Spitalul Ministerului Sănătății.

 Mierea este destinată lucrătorilor medicali care luptă cu Covid-19 şi familiilor acestora, a scris dna Ina Negruţă, administratoarea companiei, pe pagina sa de Facebook. Institutiile au fost selectate de către Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale la intenţia noastră de a face o donaţie.

Mierea noastră este testată în laborator specializat şi nu conţine antibiotice sau alte substanţe interzise.

Sperăm ca această donaţie să le îndulcească măcar un pic viaţa eroilor-medici, care luptă în aceste vremuri atât de grele, în timp ce noi stăm acasă!

Îndemnăm şi alţi agenţi economici să ne urmeze exemplul şi să facă o faptă bună în aceste timpuri grele.

Dumnezeu să ne ajute! Stimați medici, vă mulțumim că aveți grijă de noi!, a exprimat dna Negruţă sentimentele întregii populaţii faţă de Oamenii în halate albe.

Vedeţi şi

https://www.facebook.com/ina.negruta/videos/pcb.10158186573542389/10158186572647389/?type=3&theater

„Visapina”a scris pe etichetă, pentru fiecare lucrător medical în parte: „Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru oameni”.


 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker