Social

Mesajul de condoleanțe exprimat de BNM în memoria lui Valeriu Muravschi

Banca Națională a Moldovei își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a omului de stat –  Valeriu Muravschi,  deputat,  ministru  de Finanțe, prim-ministru, personalitate marcantă a vieții publice, unul dintre fondatorii băncii centrale a Moldovei.

A deținut funcții importante în stat într-o perioadă dificilă pentru țara noastră, care se afla abia la început de cale în afirmarea independenței sale. La această etapă a transformărilor, Valeriu Muravschi a participat cu profundă implicare la crearea sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova. A pregătit condițiile de emitere în circulație a monedei naționale – leul moldovenesc – element fundamental al suveranității și independenței Republicii Moldova.

A fost un Om de o rară cumsecădenie și un mare patriot.

Adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker