Evenimente

Cele mai bune absolvente din raionul Şoldăneşti

Două absolvente de la LT „Ştefan cel Mare” din oraşul Şoldăneşti au primit diploma preşedintelui Republicii Moldova. Tinerele au cea mai mare în raion medie a notelor la examenele de bacalaureat din acest an.

Kamelia Gonţa a obţinut trei note de ”9” şi un ”8”. Media generală a notelor de pe parcursul anilor de studii e de 9,4. Potrivit Alei Mândru, profesoară de limba şi literatura română la LT „Ştefan cel Mare” din oraşul Şoldăneşti, Kamelia a avut rezultate bune la învăţătură, implicându-se activ în toate activităţile şcolare şi extracurriculare, a ocupat mai multe locuri premiante la olimpiada raională din 2017.

Cea de a doua absolventă din raionul Șoldănești, menționată de președintele țării, este Daniela Anghelinici. Dânsa locuieşte în satul Cobâlea. După absolvirea gimnaziului din localitate, şi-a continuat studiile la LT „Ştefan cel Mare” din oraşul Şoldăneşti. În cei trei ani de liceu, Daniela a înregistrat succese remarcabile. Dovadă este şi media generală de 9,21 a notelor pentru anii de studii. În clasa a XII-a, Daniela a învins la olimpiada raională la limba franceză şi a ocupat locul II la limba română. Cu media notelor de 7,5, ea este a doua în raionul Şoldăneşti absolventă cu cea mai mare medie. Daniela susţine că vrea să îşi urmeze studiile la medicină ori să facă o facultate de limbi străine.

Natalia Rotari

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker