Politic

Dodon dă o palmă Guvernului

Toate persoanele angajate în instituțiile de stat care au contractat coronavirusul vor primi indemnizații de 16 mii de lei. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon. Potrivit tv8, dânsul a criticat dur decizia Ministerului Sănătății care a selectat doar 29 de persoane în luna martie, care s-ar fi infectat la muncă cu COVID-19 și care urmează să fie despăgubite.

„ De unde știți voi că medicul sau polițistul cutare s-a infectat la acasă sau la lucru, în tura lui sau cu 5 zile mai înainte? Doar este perioada de incubare a virusului de 14 zile”, a punctat Dodon.

Amintim că șeful ANSP a explicat că s-au făcut anchete epidemiologice care ar fi demonstrat că numai 29 de persoane ar fi contractat viruslu la serviciu. Restul cazurilor au fost calificate ca fiind de infecție comunitară. Declarațiile lui Nicolae Furtună au fost criticate în spațiul public.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker