EvenimenteOrhei

Angajații IP Orhei au întcomit procese-verbale contravenționale în sumă de peste 300 mii lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19

Peste 300 de mii de lei vor trebui să achite mai mulți locuitori ai raionului Orhei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, inspectoarei Elena Băetrău,citate de radioorhei.info, până în prezent polițiștii au întocmit 11 procese-verbale contravenționale pe numele locuitorilor municipiului Orhei și 3 procese-verbale pe numele locuitorilor din satele raionului Orhei.
Reieșind din faptul că amenda pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 constituie 22,5 mii lei, cele 14 persoane sancționate vor trebui să achite în total 315 mii lei. Agenții economici continuă să se conformeze prevederilor legale privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului.

Elena Băetrău a mai precizat că în această perioadă angajații IP Orhei însoțesc persoanele responsabile de distrubuirea pensiilor, pentru ca banii să ajungă în siguranță la destinatari. Totodată echipajele poliției  difuzează zilnic mesaje sonore pentru a preveni populația asupra riscului răspândirii și infectării cu COVID-19. Sursa citată a relatat că spre fericire în rândul angajaților IP Orhei nu a fost înregistrat nici un caz de infectare cu COVID-19.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close