Evenimente

Noile cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate la Orhei, Vatici și Seliște

Potrivit datelor făcute publice pe profilul de facebook al Centrului de Sănătate Publică Orhei cele 5 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în mun.Orhei ( 3 cazuri), Vatici (1 caz) și Seliște (1 caz).

Cazurile sunt de transmitere locală, a anunțat Ministerul Sănătății. Amintim că pe 12 aprilie numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 la persoanele originare din raionul Orhei a urcat la 62, precizează radioorhei.info..

Potrivit CSP Orhei cele mai multe cazuri -15, sunt înregistrate în categoria de vârstă 50-59 de ani. Câte 10 cazuri sunt înregistrate în categoriile de vârstă 20-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani. 7 cazuri în categoria de vârstă 60-69 de ani, 6 cazuri în categoria de vârstă 70-79 de ani și câte 1 caz în categoriile de vârstă de peste 80 de ani, 1-5 ani, 6-9 ani, 10-19 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker