Util

Ajută-te pe tine însuţi

„Vând lactate”. „Mezeluri de casă”. „Peşte viu”. „Avem castraveţi proaspeţi. Livrăm la domiciliu”. Şi urmează numărul de telefon. „Familia Ciobanu a crescut zarzavat, a investit bani şi muncă, iar acum nu-l poate vinde. Tel.: 00000000. Haideţi să le ajutăm, distribuiţi să vadă cât mai multă lume”. 

Sunt pline reţelele sociale de astfel de anunţuri. Desigur, nu suntem împotrivă să ajutăm producătorul autohton, dar el, producătorul, este gata să se ajute pe sine? Ce înţelege potenţialul cumpărător? „Vând, dar nu ştiu când, nu ştiu cum, nu ştiu unde şi nu ştiu la ce preţ”. Un asemenea „marketing” cel puţin miră. E lipsă de respect faţă de cumpărător. Foarte puţini dintre cei care citesc un astfel de anunţ vor telefona. Iar cel puţin jumătate ar putea trăi la sute de kilometri distanţă.

Mai mult, producătorul ar trebui să ne convingă că producţia sa nu e periculoasă: fie că are la mână un certificat de calitate / de provenienţă, fie că deţine autorizaţie sanitară, sanitară veterinară, un certificat de la primărie, imagini video etc.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker