E timpul sa fii activScrie știrea ta

Ex-primarul Ion Tulbure sprijină comunitatea ca și mai înainte

Ion Tulbure, ex-primarul de Târșiței, raionul Teleneşti, acum unul din agenții economici locali, a hotărât să facă o faptă bună pe timp de pandemie pentru consăteni. 

Fostul nostru primar a observat într-un magazin că făina avea un adaos comercial destul de mare. Atunci şi-a amintit că la o bază din apropierea Chișinăului, zonă unde-şi livrează produsele firma sa, făina la sac este mult mai ieftină. Şi deoarece camioneta are o capacitate de 2 tone, a anunțat sătenii în etate, că le-ar putea cumpăra şi lor şi să le-o aducă acasă. Dl primar (așa îl numim noi după deprinderea formată  timp de două decenii, cât a deţinut funcţia aceasta) de două ori deja a adus făină ieftină în sat, iar acum adună comenzi încă pentru o partidă.  

Dânsul a fost amărât când producătorul a scumpit cu 5  lei sacul de 50 kg, dar lumea a înțeles şi l-a rugat să cumpere aşa. Condițiile rămân aceleași: ne aduce făina pănă la poartă, o descarcă tot ei, pentru a evita contacte nedorite.

„E important ca oamenii să aibă grijă de sine și încredere în noi. Cu siguranță, criza asta se va termina, lumea probabil va fi alta şi poate mai bună, mai receptivă”, spune dl Ion.

Noi de asemenea suntem optimiști și credem că persoane precum Ion Tulbure, angajat demult în slujba comunității, ne dau un exemplu de cumsecădenie și bunătate sufletească.         

Liuba Țurcanu,                                               locuitoare a satului Țârșiței                     

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker