EvenimenteȘoldănești

Detalii despre șoldăneșteanul infectat cu COVID-19

Detalii despre șoldăneșteanul infectat cu Covid-19.

În cadrul conferinței de presă din 10 aprilie, ministră Sănătății, Viorica DUMBRĂVEANU, a declarat că unul din cei recunoscuți azi ca fiind afectat de coronavirus ar fi din raionul Șoldănești.

Veaceslav PALII, directorul spitalului raional Șoldănești, a prcizat că este vorba despre o persoană care are viză de reșediță într-o localitate din raionul Șoldănești. Dar din toamna anului trecut, omul s-a aflat la tratament într-o instituție din capitală. Contacte cu cetățeni din raion dânsul nu a avut, a afirmat dl Palii, citat de impulstv.com.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker