3 întrebări pentru primarul tăuE timpul sa fii activ

Lucrările se efectuiază în baza unii contract încheiat în decembrie 2019

Trei locuitori ai oraşului Rezina au sesizat redacţia, rugând să transmitem primarului urbei întrebările lor: 1. În baza cărei dispoziții sunt efectuate pe timp de pandemie reparații în zona monumentului dedicat militarilor căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial din parcul de pe terasa întâia a oraşului? 2. Cine execută lucrările? 3. Cu ce resurse?

Solicitat să satisfacă curiozitatea cetăţenilor, primarul oraşului, Simion Tatarov ne-a relatat: lucrările în cauză sunt efectuate în baza caietului de sarcini şi contractului de amenajare a oraşului încheiat în luna decembrie 2019 între Primărie şi Întreprinderea Municipală „Servicii Comunal Locative” Rezina.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker