Evenimente

Caz cutremurător la Glodeni. O tânără și-ar fi „scăpat” copilul nou-născut în WC-ul din curte

Poliția din Glodeni cercetează o tânără de 28 de ani, din satul Cuhnești, care ar fi născut în WC-ul din curte acum câteva zile și a mințit medicul de familie că acesta a decedat la naștere, la o maternitate din capitală.

Oamenii legii au fost sesizați astăzi, 9 aprilie 2020, de către medicul de familie, care a declarat că tânăra se afla la evidență medicală perinatală cu sarcină în termen de naștere, a născut și nu se cunoaște soarta fătului.

„Grupa operativă, în componenţă deplină cu ofițerul de urmărire penală și conducerea Inspectoratului de poliție Glodeni, s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit următoarele: tânăra, anul nașterii 1992, purtând sarcină matură, la ora 03:30, data de 06 aprilie 2020, aflându-se la domiciliu, a simțit scurgerea apelor amniotice și a plecat la WC-ul din curte. Ajungând, au început contracțiile, unde și a născut. Tot din spusele ei, fătul era fără suflare și nu dădea semne de viață”, se arată în comunicatul poliției.

Ulterior, aceasta ar fi aruncat pruncul nou-născut în WC-ul din ogradă, iar seara, la data de 07 aprilie, s-a adresat la asistența medicală a OMF Cuhnești, precum că a născut în municipiul Chișinău și la naștere pruncul a decedat. Examinând fața locului, în WC-ul gospodăriei a fost găsit cadavrul unui prunc de gen feminin, bine dezvoltat, cu o greutate de 2,7 – 3 kg, caracteristic unei sarcine mature.

Trupul neînsuflețit a fost remis la examinarea medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului și circumstanțele interesate de către organul de urmărire penală.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea şi identificarea tuturor circumstanțelor, pe marginea cazului.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker