Evenimente

Caz cutremurător la Glodeni. O tânără și-ar fi „scăpat” copilul nou-născut în WC-ul din curte

Poliția din Glodeni cercetează o tânără de 28 de ani, din satul Cuhnești, care ar fi născut în WC-ul din curte acum câteva zile și a mințit medicul de familie că acesta a decedat la naștere, la o maternitate din capitală.

Oamenii legii au fost sesizați astăzi, 9 aprilie 2020, de către medicul de familie, care a declarat că tânăra se afla la evidență medicală perinatală cu sarcină în termen de naștere, a născut și nu se cunoaște soarta fătului.

„Grupa operativă, în componenţă deplină cu ofițerul de urmărire penală și conducerea Inspectoratului de poliție Glodeni, s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit următoarele: tânăra, anul nașterii 1992, purtând sarcină matură, la ora 03:30, data de 06 aprilie 2020, aflându-se la domiciliu, a simțit scurgerea apelor amniotice și a plecat la WC-ul din curte. Ajungând, au început contracțiile, unde și a născut. Tot din spusele ei, fătul era fără suflare și nu dădea semne de viață”, se arată în comunicatul poliției.

Ulterior, aceasta ar fi aruncat pruncul nou-născut în WC-ul din ogradă, iar seara, la data de 07 aprilie, s-a adresat la asistența medicală a OMF Cuhnești, precum că a născut în municipiul Chișinău și la naștere pruncul a decedat. Examinând fața locului, în WC-ul gospodăriei a fost găsit cadavrul unui prunc de gen feminin, bine dezvoltat, cu o greutate de 2,7 – 3 kg, caracteristic unei sarcine mature.

Trupul neînsuflețit a fost remis la examinarea medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului și circumstanțele interesate de către organul de urmărire penală.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea şi identificarea tuturor circumstanțelor, pe marginea cazului.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close