EvenimenteRezina

Pandemia Covid-19 în raionul Rezina: situaţia la 09 aprilie 2020

Sub monitorizarea medicilor – 219 persoane.

Din cele 24 de persoane testate la Covid-19  12 au arătat rezultate negative, 6 – pozitive, iar 6 aşteptau rezultatele.

Testate pozitiv – 6 persoane inclusiv: 2 – din s. Echimăuţi, câte o persoană din  localităţile Buşăuca, Otac, Rezina, Cuizăuca.

Printre acestea sunt 2 lucrători medicali, 2 cadre didactice, un ales local şi un angajat al primăriei. Toţi se află la tratament la spitalul raional Orhei.

Situaţia în raioanele vecine privind îmbolnăvirea cu Covid-19: Şoldăneşti – 0, Teleneşti – 12 cazuri, Rîbniţa – 2 cazuri, Orhei – 46 cazuri (un deces li o recuperare).

Conform datelor MSMPS şi CSP Orhei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker