Politic

Chicu îl amenință pe Usatii cu judecata dacă nu vinde Guvernului 200 mii de viziere

Prim-ministrul vine cu o reacție la declarațiile primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi, care ar fi declarat că poate aduce în R.Moldova viziere la preț de 1 Euro. Potrivit șefului Guvernului, autoritățile sunt gata să-i achite liderului „Partidului Nostru” câte 54 lei/vizieră.

Cu 3 săptămâini în urmă Centrul de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate a încheiat un Contract de achiziție a 200 mii viziere. Preventiv a fost plasat anunțul pentru oferte. A participat doar o singură companie la concurs. Prețul vizierei lavabile inclus în Contract – 54 de lei. Achitarea – după livrare”, a scris premierul.

Potrivit lui, până la ziua de astăzi nu este livrat nimic, „pentru că totul ce se expediază de companie (din China) dispare pe drum”: „Respectiv, niciun bănuț din buget nu este cheltuit din suma rezervată”.

Am înțeles, că cineva vinde Rolls Royce-ul ca să aducă viziere în țară cu 1 EURO. Guvernul este gata să-i achite 54 de lei proprietarului caretei, dacă timp de 5 zile livrează cantitatea prevăzută în Contractul de mai sus. Dacă nu le livrează, CAPCS îl va acționa în instanță pentru calomnie. Cel puțin”, a menționat Chicu.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close