Social

Şi-a bătut fiul iar soţia a chemat poliţia. Acum urmează să se pronunţe judecata

Zilele acestea o rezineancă s-a adresat la Secția de Gardă a comisariatului de Poliție Rezina, solicitând să fie întreprinse măsurile de rigoare în privința soțului său, care a agresat copilul lor comun în vârstă de 9 ani.

Potrivit lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a IP Rezina, în urma examinării adresării s-a stabilit, că la 15 iulie c., cetâţeana V.A. se afla la serviciu, când pe la amiază fiul acesteia, V.V.  a venit la dânsa, în lacrimi, spunându-i că taică-său, care era în stare de ebrietate, i-a aplicat lovituri cu palma și cureaua peste față și corp.

La fața locului, grupa operativă a stabilit circumstanțele cazului de violență în familie, după ce a fost emisă o ordonanță de restricție urgentă în privința cet. V. A. Minorul agresat a fost îndreptat la examinare medico-legală pentru aprecierea leziunilor corporale. Rezultatele examinării vor fi înaintate instanței de judecată cu solicitarea de a emite ordonanță de protecție a minorului, a mai spus dl Dascăl.

Ion Perciun       

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker