EvenimenteȘoldănești

FOTO// Noi donaţii pentru protecţia celor aflaţi pe linia întâi în lupta contra pandemiei

În semn de solidaritate socială, grijă faţă de sănătatea celor din jur, dar şi în scopul protejării angajaţilor aflaţi pe linia întâi în lupta contra pandemiei de coronavirus, doi agenţi economici din raionul Şoldăneşti au oferit ajutoare angajaţilor instituţiilor medicale şi de menţinere a ordinii publice.

 După cum relatează soldanesti.md, SRL “Textil M Group”, în frunte cu Anatolie Melnic, a donat Centrului de Sănătate Şoldăneşti 1800 de măşti, 50 de halate şi 30 de combinezoane, iar Spitalului raional Şoldăneşti – 900 de măşti.

Cu un alt suport esenţial a venit la instituţiile medicale din teritoriu colectivul fabricii de mobilă din Şoldăneşti „Bauform”, director Victor Ioncu. Susţinând  iniţiativa unui grup de activişti din România (viziere.ro), a confecţionat 50 de viziere, pe care le-au donat Spitalului raional Şoldăneşti, Serviciului Asistenţă Medicală Urgentă şi Inspectoratului de Poliţie (în imagine). Vizierele au fost confecţionate din material PET-G, oferit de către băştinaşul Adrian Cuşnir.

Colaboratorii instituţiilor medicale respective şi Inspectoratului de Poliţie le sunt profund recunoscători donatorilor pentru grija manifestată şi exemplele demne de urmat, mai menţionează soldanesti.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker