Evenimente

7 lucrători medicali de la Spitalul raional Orhei sunt infectați cu Covid-19

Conform datelor Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, la 7 aprilie 2020, numărul lucrătorilor medicali infectați cu Covid-19, pe cale comunitară, habituală sau la locul de muncă, a ajuns la cifra de 257: asistenți medicali – 88, personal  medical auxiliar – 76,  medici -70,  felceri – 19,  farmaciști – 3, paramedici – 1.

După cum se concretizează într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii, cele mai multe cazuri de infectări în rândul lucrătorilor medicali s-au înregistrat în: Soroca – 86, Ștefan Vodă – 46, Glodeni – 15, Spitalul Clinic Republican -14, Centrul de Asistenţă Medicală Urgentă Chișinău – 13, Spitalul Clinic de Psihiatrie – 8, Spitalul raional Orhei – 7, Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă – 6 etc.

Aceste date însă se schimbă de la oră la oră şi, cum menţiona un medic din Rezina, nu-i exclus ca şi situaţia relativ bună la acest capitol din instituţiile medicale din teritoriu să se schimbe.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker