Politic

Au fost donați 13,5 milioane de lei și utilizați 0!

Mai țineți minte campania de colectare a donațiilor lansată de Ministerul Finanțelor cu 3 săptămâni în urmă? Cu câteva zile în urmă am trimis o solicitare la Minister ca să aflu câți bani s-au acumulat și cum au fost aceștia utilizați. Azi am primit un răspuns care m-a șocat!

Știți câți bani au acumulat? 13.5 milioane lei!
Știți câți din ei au fost utilizați? Zero!

Asta în timp ce noi primim apeluri disperate în fiecare zi de la medici din toată țara, care ne roagă să-i ajutăm, să le trimitem materiale de protecție, fiindcă situaţia devine absolut insuportabilă. Noi mergem în fiecare zi prin țară, pe la spitalele din Soroca, Glodeni, Căușeni etc. și le aducem măști, costume, viziere, pentru că Guvernul n-are grijă de ei. În timp ce banii donați Guvernului de oameni, companii, partide, stau nefolosiți

Eu înțeleg că există proceduri birocractice, dar au trecut totuși 3 săptămâni de la deschiderea acestui fond (17 martie), timp în care numărul de cazuri și numărul de medici infectați a crescut de aproape 40 de ori!

Dragi guvernanți, treziți-vă! Avem în Moldova cea mai mare rată de infectare a medicilor din lume! În astfel de momente, este pur și simplu criminal să stai pe loc, să ții banii donați de oameni în safeuri și să nu faci nimic! Acționați!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker