Social

Igor Dodon : „Toți cetățenii din Republica Moldova vor trece testul ca națiune în următoarele două săptămâni”

Toți cetățenii din Republica Moldova vor trece testul ca națiune în următoarele două săptămâni, fiind anticipată perioada de vârf a pandemiei cu Covid-19. Declarația aparține șefului statului care îndeamnă oamenii să își consolideze toate eforturile, astfel ca perioada să fie una mai ușoară de trecut.

„Consider că în următoarele zile noi cu toții vom trece și vom da testul nostru ca națiune. Vom demonstra cum putem face față unui pericol care afectează pe fiecare dintre noi. Eu sunt ferm convins că vom face față și vom trece acest test ca națiune”, a spus președintele Igor Dodon.

În context, a venit și cu un mesaj de suținere pentru toți medicii și funcționarii implicați în lupta cu Covid-19, subliniind faptul că doar gestionând împreună Republica Moldova va trece cu bine de această perioadă.

„Prieteni, dragi colegi, noi cu dumneavoastră de mai bine de o lună și fiecare dintre dumneavoastră sunteți în prima linie și asigurați sănătatea și securitatea cetețenilor RM. Nu v-ați văzut famillia, copii, v-ați dori să aveți mai mult liber, dar vreau să vă mulțumesc pe fiecare pentru actele de eroism pe care le faceți în fiecare zi. Vreu să vă asigur că statul, cetățenii apreciază foarte mult acest lucru, sunteți erorii zilei de astăzi, respect din partea tuturor cetatenilor RM. Vreau să vă urez optimist și încredere în ziua de mâine. Vom face față toți împreună, președintele, miniștri, fiecare la locul său și vom gestiona doar împreună, si acum când intrăm în zona de risc, consolidarea eforturilor noastre este un lucru de care are nevoie fiecare”, a conchis Igor Dodon.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker