Uncategorized

Doar 4 raioane încă nu au fost atinse de Covid-19

În municipiul Chișinău, numărul celor contaminați cu noul virus COVID-19 a ajuns în dimineaţa zile de 7 aprilie la 316, relatează tv8.md. Sursa citată concretizează că doar pe parcursul ultimelor 24 de ore în capitală au fost depistate alte 23 de cazuri noi.

Următoarele după numărul de infectați sunt raioanele Ștefan Vodă și Soroca, unde se înregistrează câte peste o sută de cazuri. La această dată, Rezina, Șoldănești, Comrat și Ceadîr Lunga sunt raioanele care, deocamdată, nu au fost atinse de coronavirus.

În total, sunt confirmate în Republica Moldova 965 de cazuri de îmbonăvire cu COVID-19.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker