Social

Ce s-a făcut cu cei 700 de mii de lei alocați pentru autodromul din Orhei?

În şedinţa recentă a Consiliului Raional Orhei s-a făcut o încercare de a pune în discuţie soarta celor 700 de mii de lei alocaţi în 2014 din bugetul raional pentru proiectul autodromului care urma să fie construit la marginea oraşului. Inițiativa însă a fost susținută doar de 10 din cei 26 de consilieri prezenți la ședință, relatează radioorhei.info

Președintele ședinței, Andrei Globa, a declarat că președintele raionului nu este gata să vină cu o asemenea informație şi chestiunea ar putea fi discutată la ședința viitoare.

Consilierul Vladimir Bobeică a solicitat să fie anunțate și numele celor care au votat împotriva alocării celor 700 de mii de lei, dar secretarul Consiliului Raional, Serghei Caraman a spus că acel vot nu a fost nominal.

Amintim că 700 de mii de lei au fost alocați de Consiliul Raional Orhei în anul 2014, când acesta era condus de majoritatea PLDM-PD, pentru lucrările de proiectare a Complexului sportiv european de motosport. Decizia de alocare a banilor a fost luată într-o atmosferă tensionată, cu acuzații și polemici în contradictoriu. În același an, Primăria Orhei și Consiliul Orășenesc au decis să ofere un teren în preajma râului Răut pentru construcția complexului în cauză.

La sfârșitul anului 2015 a avut loc și prezentarea proiectului autodromului, iar pe site-ul acestuia se spune că lucrările de construcție trebuiau să înceapă în anul trecut, 2016.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker