Uncategorized

Tânără ucisă în bătaie, iar cadavrul aruncat într-o mină părăsită, la Cricova

O tânără a fost bătută până la moarte de către un tânăr, care, ca să ascundă urmele, a aruncat cadavrul într-o mină. Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit ieri-seara în localitatea Cricova, municipiul Chișinău.

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că este vorba despre o tânără în vârstă de 36 de ani, iar pe suprafața cadavrului, medicii legiști au depistat mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării.

Totodată, aceleași surse au ținut să menționeze că în acest caz, oamenii legii au reținut un tânăr în vârstă de 29 de ani, anterior certat cu legea, care este bănuit că ar fi ucis tânăra.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker