Uncategorized

Un bloc locativ cu 386 de apartamente din Stăuceni va fi izolat până pe 16 aprilie

Potrivit unui comunicat emis de primăria Stăuceni, administratorul blocului de locuit va asigura supravegherea respectării măsurilor necesare de protecție și anunțarea organelor de resort în cazul nerespectării acestora de către locatari.

Totodată, colaboratorii sectorului de Poliţie vor supraveghea respectarea regimului de izolare de către locatarii blocului de locuit din strada Unirii nr. 20, precum și a măsurilor dispuse anterior de autoritățile publice centrale și locale.

Potrivit informațiilor prezentate de primăria Stăuceni, până pe 3 aprilie în localitate au fost confirmate 4 cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană s-a vindecat.Totodată, 265 de persoane sunt monitorizate la domiciliu, iar alte 55 sunt plasate în carantină.

Pe teritoriul Republicii Moldova, astăzi alte 101 persoane au fost testate pozitiv la infecția cu Covid-19 în Moldova, în urma procesării a 192 de probe de laborator. Astfel, bilanțul celor infectați a ajuns la 965.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker