EvenimenteOrhei

Complexul Orheiul Vechi, ÎNCHIS pentru vizitatori pe timpul stării de urgență: Poliția patrulează în zonă

Sătui să stea numai în case pentru a se proteja de COVID-19, cetățenii R. Moldova iau cu asalt mai multe obiective turistice din afara capitalei.

Zilele trecute, de exemplu, la Complexul muzeal Orheiul Vechi erau numeroși vizitatori, în condițiile în care autoritățile solicită distanțare socială pentru a preveni răspândirea pandemiei de COVID-19.

Inspectoratul General al Poliției, citat de ziarulnațional.md,  anunță că activitatea Complexului muzeal Orheiul Vechi a fost sistată până la 15 mai, adică pe perioada stării de urgență.

Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei patrulează zilnic zona respectivă, pentru a evita creșterea fluxului de persoane și pentru a le explica celor care vor să viziteze Complexul că locurile publice sunt un pericol pentru ei în această perioadă.

Totodată, oamenii legii le solicită cetățenilor să renunțe categoric la deplasările spre această zonă turistică.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker