Uncategorized

Maia Sandu: „Spitalele au devenit o sursă de infecție pentru medici și pentru bolnavi. Pe ei însă îi preocupă alegerile prezidențiale”

Pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu, a venit din nou cu o critică dură la adresa actualei guvernări, menționând preocupările acesteia cu alegerile prezidențiale în timpul pandemiei.

„215 lucrători medicali infectați! Spitalele au devenit o sursă de infecție pentru medici și pentru bolnavi. Pe ei însă îi preocupă alegerile prezidențiale. Nu puneți în pericol viețile oamenilor din cauza intereselor voastre meschine!

Cu certitudine, alegerile prin care urmează să schimbăm președintele actual sunt importante. Însă alegerile pe care le facem acum, zi de zi, pentru medici, pentru oamenii bolnavi, pentru oamenii în vârstă, pentru cetățenii vulnerabili sunt vitale și vor afecta țara noastră pentru zeci de ani înainte. Și nu vor afecta doar economia țării, prioritățile, deciziile politice, ci însăși viața oamenilor.

Unora le pasă doar de putere, ei vor să o dețină din interes, din orgoliu, din lașitate. Însă acum ei trebuie să vadă și să audă cetățenii, să învețe din bunătatea și solidaritatea oamenilor de rând din Moldova. Să învețe din sacrificiul medicilor. Să observe cât de mult se ajută în această perioadă oameni care nu se cunosc între ei, oameni de diferite naționalități, care vorbesc diferite limbi, cu credințe și ideologii diferite. Să înțeleagă că dușmanul acum este unul comun pentru toți – Covid-19. Cu el trebuie să luptăm.

Acum e urgent să facem alegerile corecte, alegeri de care depinde viața oamenilor din Republica Moldova. Acestea sunt adevăratele alegeri.”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker