EvenimenteOrhei

Trei persoane din raionul Orhei vor plăti câte 22,5 mii lei pentru încălcarea regulilor împotriva COVID-19 31.03.2020

Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au întocmit până în prezent 3 procese-verbale contravenționale persoanelor care  nu au respectat măsurile de prevenire a COVID-19.

Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, inspectoarei Elena Băetrău, citată e radioorhei.info,  două din cele trei persoane sancționate sunt din municipiul Orhei, iar una – dintr-o localitate rurală a raionului Orhei. Aceasta a menționat că agenții economici dn raionul Orhei în fond se conformează prevederilor hotărârilor Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică din 16 martie c.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker