Uncategorized

FOTO// Biserica ”Sfântul Vasile de la Poiana Mărului”, din Orhei, continuă campania ”Pâinea vieții”

  În cadrul  campaniei „Pâinea vieții”  Biserica  ”Sfântul  Vasile  de la Poiana Mărului”  din Orhei  a organizat  o colectă de fonduri și produse alimentare  pentru  familiile social-vulnerabile și  persoanele solitare din municipiu,  acțiune la care a aderat   multă lume de bună credință  din localitate și  satele megieșe,  dar și de peste hotare. 

”Aducem mulțumiri deosebite Centrului „FarmComplex Prim” Orhei, SRL „Columna”, familiei Grăjdieru, Asociației „Fortotschka” din Germania, care au donat produse alimentare pentru persoanele în etate ori social-vulnerabile ce o duc foarte greu pe vreme de pandemie”, a menționat părintele Sergiu Aga, parohul bisericii.

Totodată sfinția sa  a remarcat actul deosebit al unei familii, accentuând că molima de coronavirus  descoperă oameni de suflet:

”Familia Sorocean din Orhei a crecut legume timpurii și zarzavat în sere, iar acum, chiar dacă comportă pagube însemnate pentru că nu le pot vinde la piață, oferă din ele gratuit și  celor nevoiași” .

Părintele Sergiu a remarcat că va  ajuta prin această campanie și persoane din afara municipiului, întrucât s-au găsit voluntari cu transport, care peste două zile vor duce alimentele până în satele cele mai îndepărtate ale raionului.
”Avem totodată rugămintea să ne informați despre persoanele care suferă din cauza condițiilor  care le creează  izolarea  la telefonul 061148112. Tot la acest număr ne puteți suna dacă doriți să donați alimente! Doamne ajută la toată lumea”, a menționat părintele Sergiu Aga.

Campania ”Pâinea vieții”  a fost  concepută  de  părintele Sergiu Aga acum 10 ani  și e menită a ajuta persoanele în etate sau aflate în dificultate.

                                                                                  Ion Cernei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker