Politic

Igor Munteanu cere premierului Chicu să facă public numele persoanei care a propus amendamentul care „distruge bugetul de stat prin evaziune fiscală”

Deputatul Igor Munteanu cere premierului Chicu Ion, să facă public numele persoanei care a propus amendamentul care „distruge bugetul de stat prin evaziune fiscală”.

Deputatul se referă la amendamentul care permite prin asumarea răspunderii guvernamentale (1) importul la țigări fără accize în RM, (2) evaziuni de milioane de lei pierdere la bugetul de stat.

Potrivit unui comunicat mediatizat de Platforma DA, Igor Munteanu susţine că „dacă-i ”situație excepțională” atunci eu vreau să văd măsuri excepționale față de o intenție criminală demonstrată chiar de către autorii acestei minunate asumări de răspundere. ȘI să nu aburiți lumea că prevederea nu a generat încă pierderi, intenția criminală se pedepsește conform legilor în vigoare”.

Igor Munteanu face referire la art.17 din  Proiectul de lege al Guvernului cu privire la asumarea răspunderii în faţa Parlamentului care vizează modificarea mai multor legi.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker