ȘtiriTelenești

Peste 30 incendii au stins pompierii din Telenești săptămâna trecută

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii din Telenești au avut 30  intervenții în teritoriu, în cadrul cărora au fost implicată unitaea militarizată din centrul rational, cât și cele patru unități de profil din satele raionului.

După cum ne-a relatat Ion Veșcă, șeful SSE Telenești, între cele mai grave a fost incendierea premeditată a unui tractor MTZ-82 și a unei autodubițe ”Mercedes” în gospodăria unei fermier de la Codru-Nou, incendiul de la o fermă de păsări de la Suhuluceni.

”Dacă automobilul de la Codru-Nou a ars în totaliatte, apoi tarctorul am reușit să-l salvăm parțial, la fel și ferma – s-au sufocat doat circa 100  pui din cele câteva zeci de mii, totodată a rămas neatinsă de flăcări  încăperea în care se aflau porcinele gospodarului”, a remarcat șeful SSE.

Cele mai multe episoade au fost legate de incendierea vegetației uscate.

Ion Cernei

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker