E timpul sa fii activScrie știrea ta

Covidu’ descoperă oamenii de suflet. (Despre verdeața de pomană)

La toți li-i greu, stând acasă sau muncind în această perioadă mai mult degeaba. Familia Sorocean și-a pus speranțe mari pentru acest an, au lucrat din greu până acum – au construit sere, au pregătit pământul, au cumpărat semințe și au plivit fiecare buruiană din legumele ce ar fi trebuit să le aducă o sursă de venit . Însă acum, când toate sunt gata, molima ce bântuie și restricțiile impuse le pune la încercare grea nădejdea de a dobândi prin muncă.

 Și totuși, acești oameni au rămas cu inimă deschisă, înțelegând pe deplin situația grea și au dăruit din toate la toți. Nevoiașii și cei mai în vârstă cunoscuți de ei, au primit GRATUIT legume din serele cu pricina. Recunosc a mă fi numărat și eu printre cei miluiți, oferindu-mi-se posibilitatea de a mă răsplăti doar cu gând bun și rugăciune. Mulțumesc!

Dar cred, în același timp, că am putea da cu toții o mână de ajutor acestor orheieni, cumpărând de la ei aceste legume și verdețuri, de care avem atât de mult nevoie în aceste momente de luptă cu „dușmanul nevăzut”. Chiar dacă acești oameni sunt de acord să ofere de pomană legumele, mai cu seamă celor lipsiți, cred că ar fi bine să ne gândim în a răsplăti munca lor grea și investițiile măcar în parte.

Familia Sorocean ar putea să vă aducă și acasă aceste legume, sau să le luați de la ei direct (nu au cozi la poartă!), de pe strada Plugușor, 6. Cei interesați să nu ezite a SUNA LA: 068823285.

Sergiu Aga

În imagine: Irina Sorocean pregăteşte lădiţe cu vitamine pentru cei care au acum cea mai mare nevoie de ajutor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker