Politic

VIDEO// Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19

Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul Ion Chicu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1. Chicu spune că fost o recomandare să verifice dacă este cineva din echipa guvernamentală infectat.

În același timp, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, testarea la un laborator privat a fost făcută pentru a nu suprasolicita Laboratorul Agenției Naționale Sănătate Publică.

„Noi suntem cei care suntem zilnic la serviciu. În condițiile respective s-a solicitat testarea la un laborator privat. Nu am abuzat de banul public. Nu am intervenit la testele gratuite, pentru că la moment le utilizăm pe acele care sunt donate. Fiecare a scos banii din buzunar și și-a achitat testul”, a conchis Dumbrăveanu.

 

Amintim că întreg cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu șeful Executivului, Ion Chicu, au efectuat teste pentru Covid-19, la un laborator privat din Chișinău, ce are permisiunea Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker