Politic

VIDEO// Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19

Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul Ion Chicu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1. Chicu spune că fost o recomandare să verifice dacă este cineva din echipa guvernamentală infectat.

În același timp, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, testarea la un laborator privat a fost făcută pentru a nu suprasolicita Laboratorul Agenției Naționale Sănătate Publică.

„Noi suntem cei care suntem zilnic la serviciu. În condițiile respective s-a solicitat testarea la un laborator privat. Nu am abuzat de banul public. Nu am intervenit la testele gratuite, pentru că la moment le utilizăm pe acele care sunt donate. Fiecare a scos banii din buzunar și și-a achitat testul”, a conchis Dumbrăveanu.

 

Amintim că întreg cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu șeful Executivului, Ion Chicu, au efectuat teste pentru Covid-19, la un laborator privat din Chișinău, ce are permisiunea Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close