ȘoldăneștiȘtiri

Direcţia Învăţământ Şoldăneşti are o nouă şefă

Violeta Popa a fost confirmată de Consiliul raional Şoldăneşti în funcţia de şefă a Direcţiei Raionale Învăţământ Şoldăneşti.

După cum se menţionează în decizia Consiliului, Violeta Popa, a învins în concursul pentru funţia de şefă a Direcţiei Învăţământ şi va exercita  această funcţie pe perioada cât Nicolae Mândru, fost şef al acestei instituţii, va deţine mandatul de preşedinte al raionului Şoldăneşti. Asta însă se va întâmpla dacă dumneaei va trece cu succes perioada de proba de până la 26 septembrie 2020.

Violeta Popa până acum mai mulţi ani a activat în calitate de profesoară  directoare a gimnaziului Olişcani. Totodată dumneaei este cunoscută ca autoare a mai multor proiecte sociale implementate cu succes în şcoală şi satul natal, dar şi în raionul Şoldonăşti.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker